miércoles, 1 de abril de 2009

Actos 2007

Continuando un poco con la historia de la Asociación, ahora tocaría explicar las actividades llevadas a cabo durante 2007. Para ello, nada mejor que recuperar el articulo que se publicó en la revista municipal Santa Bàrbara MAGAZIN (4º trimestre de 2007).

Durant l’any 2007 s’ha anat gestant una nova entitat al poble de Santa Bàrbara. Es tracta de l’Associació Aragonesa Planera que neix amb el propòsit d’aglutinar als nascuts a l’Aragó i als descendents d’aragonesos que vivim al poble i amb la finalitat de poder participar plenament en la vida social del municipi. Els maños y mañas planers ens sentim orgullosos del nostres orígens, però a la vegada també ens sentim plenament integrats a un poble tan acollidor com Santa Bàrbara.


Degut al procés constituent, durant l’any 2007 no hem pogut participar gaire en les activitats socials de la població. De fet, l’únic acte que hem pogut organitzar va ser la celebració del dia de la Mare de Deu del Pilar del passat 14 d’Octubre (el dia 12 va ser impossible per problemes d’agenda).

Aquest dia es va fer una missa baturra, i després vam compartir tots junts un dinar de germanor amenitzat pel grup folklòric “Alma de Aragón”.


Per a l’any 2008 la nostra intenció es participar més activament en els diferents esdeveniments que tenen lloc al poble : Sant Jordi, Festes Majors, Fira de l’Oli, Jornades Culturals, etc. i per això volem fer des de aquí una crida a totes aquelles persones que es sentin identificades amb la nostra associació, a inscriure’s i participar-hi activament.

Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario